Gastenboek / Guestbook - Genealogie

Genealogie van het geslacht Bulk
Genealogie van het geslacht Bulk
Genealogie van het geslacht Bulk
Ga naar de inhoud
Gastenboek
45
beoordelingen
elske bulk
10 jul 2005
hallo,
ik heb gemerkt dat je iemand vergeten bent! Izaak bulk kreeg behalve cornelis nog een zoon bij alida van bronckhorst.nl. arie dirk bulk geboren 30 september 1887.
deze is geemigreerd naar de usa.
frans ubels
06 jun 2005
als nazaat van de familie Bulk te groningen vind ik dit een leuke en interessante site
Jack van Vliet - U.S.A.
02 apr 2005
Hello Wim. Tijdens mijn speurtochten op het net belande ik in de Bulk familie.Geweldige presentatie, neem m'n pet voor je af. Ik veel "Bulken" in de Haarlemmermeer, rond Nieuw Vennep. Ik zie dat je een Boskooper bent. Zo was mijn Moeder; zuster van Aart Vuyk (Vuyk-van Nes) ook een boomkweker, zoon Arie Vuyk, woonde naast het raadhuis aan de Zijde, nu op de Achterkade. Met groeten, Jack.
elske bulk
24 maa 2005
hallo,
bedankt nog voor de mail terug. ik heb nu een andere mail. ik ben de kleindochter van hendrik bulk, die twee keer getrouwd is geweest met pauw en lodewijk. Hij is in 1999 overleden.
mocht je wat gegevens willen uit wisselen dan hoor ik dat graag. ik weet niet of jullie dat leuk vinden maar zouden jullie interesse hebben in gegevens uit wisselen?
Oja ik vergeet waarom ik mail, deze site is echt top! ik gebruik hem tamelijk vaak om even een stamboom te maken op de computer. ik ga vandaar uit al die archieven langs.
mijn oma, maria lodewijk is 14 juni 2004 overleden. Ik had nooit zoveel contact met mijn opa. mocht je meer willen weten dan hoor ik dat wel.
ik heb ergens een verhaal gehoord dat er bulken zouden zijn geweest die banden zouden hebben met de zwarte weduwe?
die fotos op de site zijn geweldig!

groeten elske
elske bulk
13 feb 2005
leuke site
Terug 1 2 3 4 5
Copyright by Wim Bulk
Updated: 2024-03-26
Terug naar de inhoud