Gastenboek / Guestbook - Genealogie

Genealogie van het geslacht Bulk
Genealogie van het geslacht Bulk
Genealogie van het geslacht Bulk
Ga naar de inhoud
Gastenboek
45
beoordelingen
anneke bulk-bunschoten
26 okt 2023
Beste verre verwant Wim Bulk,
Ik ben de weduwe van Cornelus Bulk, geb Amsterdam 22 jan. 1944.
Al bijna mijn gehele leven woon ik in Amstelveen. En heb vele jaren in het bestuur van de historische vereniging gezeten. Nu is mij gevraagd een artikeltje over de familie Bulk in Amstelveen te schrijven. In het begin 70-er jaren kreeg ik het boekje van Verjaal. Toen wat onderzoek gedaan naar het voorgeslacht van mijn man. Dat vergelijk ik nu met de gegevens van uw site. Ik zag een foto van de dochters van Cornelis, die in Ermelo stierf, mag ik die bij het artikel gebruiken met de vermelding afkomstig van de genealogiesite van Wim Bulk? Nog een vraag. Ik weet dat een ik dacht een L. Bulk een tweede hands, voornamelijk kleding gehad heeft in de Nieuwe Karselaan in Amstelveen. Weet U wie dat is? of hoe ik haar kan bereiken, als zij nog leeft?
met vriendelijke groet
Anneke Bulk
Als het artikel klaar is, zal ik het U opsturen
Adrie Kool
25 jan 2021
Ha Wim,

Met aandacht je website doorgenomen. Wow! Het is een enorm werk dat verricht is. De namenlijst helpt bijzonder - en al het uitpluiswerk heldert familieverbanden geweldig op. Hiermee kan ik ook eigen eerdere foute conclusies waar mogelijk herstellen. Dank! Geweldig ook dat steeds de partners en de kinderen worden genoemd. Daarmee is ook goed aan te sluiten op het werk van anderen, waarbij de bijzondere dwarsverbanden tussen de (indertijd veelal agrarische) families nog temeer duidelijk worden. Wellicht al bekend, noem ik toch even het mooie werk van Laurens Beijen, zie hiervoor www.Beijen.net. Dit in verband met o.a. Adriana Roosenboom, de moeder van Geertje Bulk - den Hertog. De moeder van Adriana Roosenboom heette Wilhelmina Beijen. En ook de fraaie website te vinden op www.parenteeldewit-bos.nl is m.i. zeer de moeite waard. In genoemde websites wordt de ontwikkeling van Westelijk Midden Nederland aan de hand van de familieverbanden getekend (en omgekeerd). Leo den Hollander heeft eveneens een schat aan streekgegevens bijeen verzameld. En ook de toekomst laat zich zien... voorzover mogelijk. Bijzonder toch, hoe de nakomelingen van zo met het eigen land verweven families nu door de wereld reizen en zich soms in geheel andere werelddelen vestigen. Veel dank en hartelijke groet!
Pierre van Voorst
10 sep 2020
Beste Jan van Voorst,
Als ik het wel heb dan was Susanna Jeanetta Bulk getrouwd met Frans Thomas van Voorst en Maria Susanna Catharina Bulk met Willem/Wim van Voorst. Volgens mij bent u een achterneef van mijn vader.
Jan van Voorst
29 jun 2020
Susanna Jeanetta Bulk was een aangetrouwde tante van mijn vader. Haar man Wim van Voorst was de oom. Ik heb ze beide als vrij jong persoon nog gekend. We bezochten ze soms op het Jacob Marisplein in Amsterdam. Ik zou graag in contact willen komen met Frans van Voorst uit de Verenigde Staten. Kunt u mij daarbij helpen?
John McWilliams
28 sep 2018
Thank you for your help!
Michel Vink
15 aug 2018
Hoi Wim,

Hier Michel Vink. Mijn overgrootvader was Frans Vink broer van Peter (ome Piet Vink)
Getrouwd met een Bulk. 1e vrouw. Je voert 3 nazaten op, Frans en 2 x Willemijn. Heb je enig idee of zij ook kinderen hadden? groet, Michel.
Ien-ke Vos
12 sep 2017
Beste Wim,

Op jouw site las ik de gegevens van J.Bulk (P256; 1929) en zijn vrouw A. Bulk-Klumper (P259; 1929). Dank je wel daarvoor!
Ik ben op zoek naar een mevrouw A.Bulk-Klumper en zou graag willen weten of het dezelfde persoon is die jij vermeld hebt op je site. Kun je me wellicht vertellen waar je haar gegevens hebt gevonden of misschien weet je haar geboorteplaats?
Vriendelijke groet, Ien-ke
Rob
22 dec 2016
Topsite
Joh Thijssn
25 okt 2015
Ik ben op zoek naar de precieze geboortedatum van Cornelis Bulk (ergens tussen 1710 en 1810) , die toen hij 10 jaar was in Boskoop woonde.
Kunt u mij helpen.
Groet, Jo Thijssen
WAGNER BULK ALVES
15 okt 2012
Primo seria muito bom se você inclui-se também o Português como linguagem, um grande abraço, DEUS abençoe.
Copyright by Wim Bulk
Updated: 2024-03-26
Terug naar de inhoud