Gastenboek / Guestbook - Genealogie

Genealogie van het geslacht Bulk
Genealogie van het geslacht Bulk
Genealogie van het geslacht Bulk
Ga naar de inhoud
Gastenboek
44
beoordelingen
Adrie Kool
25 jan 2021
Ha Wim,

Met aandacht je website doorgenomen. Wow! Het is een enorm werk dat verricht is. De namenlijst helpt bijzonder - en al het uitpluiswerk heldert familieverbanden geweldig op. Hiermee kan ik ook eigen eerdere foute conclusies waar mogelijk herstellen. Dank! Geweldig ook dat steeds de partners en de kinderen worden genoemd. Daarmee is ook goed aan te sluiten op het werk van anderen, waarbij de bijzondere dwarsverbanden tussen de (indertijd veelal agrarische) families nog temeer duidelijk worden. Wellicht al bekend, noem ik toch even het mooie werk van Laurens Beijen, zie hiervoor www.Beijen.net. Dit in verband met o.a. Adriana Roosenboom, de moeder van Geertje Bulk - den Hertog. De moeder van Adriana Roosenboom heette Wilhelmina Beijen. En ook de fraaie website te vinden op www.parenteeldewit-bos.nl is m.i. zeer de moeite waard. In genoemde websites wordt de ontwikkeling van Westelijk Midden Nederland aan de hand van de familieverbanden getekend (en omgekeerd). Leo den Hollander heeft eveneens een schat aan streekgegevens bijeen verzameld. En ook de toekomst laat zich zien... voorzover mogelijk. Bijzonder toch, hoe de nakomelingen van zo met het eigen land verweven families nu door de wereld reizen en zich soms in geheel andere werelddelen vestigen. Veel dank en hartelijke groet!
Pierre van Voorst
10 sep 2020
Beste Jan van Voorst,
Als ik het wel heb dan was Susanna Jeanetta Bulk getrouwd met Frans Thomas van Voorst en Maria Susanna Catharina Bulk met Willem/Wim van Voorst. Volgens mij bent u een achterneef van mijn vader.
Jan van Voorst
29 jun 2020
Susanna Jeanetta Bulk was een aangetrouwde tante van mijn vader. Haar man Wim van Voorst was de oom. Ik heb ze beide als vrij jong persoon nog gekend. We bezochten ze soms op het Jacob Marisplein in Amsterdam. Ik zou graag in contact willen komen met Frans van Voorst uit de Verenigde Staten. Kunt u mij daarbij helpen?
John McWilliams
28 sep 2018
Thank you for your help!
Michel Vink
15 aug 2018
Hoi Wim,

Hier Michel Vink. Mijn overgrootvader was Frans Vink broer van Peter (ome Piet Vink)
Getrouwd met een Bulk. 1e vrouw. Je voert 3 nazaten op, Frans en 2 x Willemijn. Heb je enig idee of zij ook kinderen hadden? groet, Michel.
Ien-ke Vos
12 sep 2017
Beste Wim,

Op jouw site las ik de gegevens van J.Bulk (P256; 1929) en zijn vrouw A. Bulk-Klumper (P259; 1929). Dank je wel daarvoor!
Ik ben op zoek naar een mevrouw A.Bulk-Klumper en zou graag willen weten of het dezelfde persoon is die jij vermeld hebt op je site. Kun je me wellicht vertellen waar je haar gegevens hebt gevonden of misschien weet je haar geboorteplaats?
Vriendelijke groet, Ien-ke
Rob
22 dec 2016
Topsite
Joh Thijssn
25 okt 2015
Ik ben op zoek naar de precieze geboortedatum van Cornelis Bulk (ergens tussen 1710 en 1810) , die toen hij 10 jaar was in Boskoop woonde.
Kunt u mij helpen.
Groet, Jo Thijssen
WAGNER BULK ALVES
15 okt 2012
Primo seria muito bom se você inclui-se também o Português como linguagem, um grande abraço, DEUS abençoe.
WAGNER BULK ALVES
24 aug 2012
Ich bin ein Nachkomme von Conrad Christian Frederik Ich bin ein Nachkomme von Conrad Christian Frederik BULK (p1186) und Candida Carolina Abreo (P1187), will mehr Informationen über meine Vorfahren, Geburtsdatum und-ort, Datum und Familie.

danke
Copyright by Wim Bulk
Updated: 2022-08-17
Terug naar de inhoud